Κατηγορίες

Κορυφαιες πωλησεις

Specials

Πόμολο παιδικό Μέσι

€ 1.50 € 2.00
Limited special offer
Γωνία Σπαστή Βαρέος Τύπου No 305

€ 14.90 € 18.90
Limited special offer

List of products by manufacturer Blum

Σχετικά με την Blum

Εξαρτήματα επίπλων υψηλής τεχνολογίας για μοντέρνους χώρους

Η Blum φημίζεται και έχει γίνει αγαπητή ως μια καινοτόμος οικογενειακή επιχείρηση με διεθνή παρουσία. Κίνητρό μας είναι η τελειοποίηση της κίνησης. Οι λύσεις μας κάνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο των επίπλων μαγευτική εμπειρία και προσφέρουν κίνηση υψηλής ποιότητας και ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, σε ολόκληρο το σπίτι. Και κυρίως στην κουζίνα. Η γκάμα προϊόντων μας ολοκληρώνεται με εκτενείς υπηρεσίες υποστήριξης. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας έμπιστος συνεργάτης που βλέπει μπροστά.

Με επίκεντρο τον χρήστη της κουζίνας


Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος μας είναι προσφέρουμε οφέλη. Για τους κατασκευαστές επίπλων. Για τους αγοραστές επίπλων. Για τους μονταδόρους. Για τους χρήστες των επίπλων. Μελετάμε τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας και τις βάζουμε στο επίκεντρο της εργασίας μας.


Ποιότητα & Καινοτομία


Τα συστήματα ανύψωσης, μεντεσέδων και οδηγών και τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες κίνησης της εταιρείας μας χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, σε ολόκληρο το σπίτι. Επιπλέον, υποστηρίζουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας παρέχοντας εύχρηστες υπηρεσίες.


Παράδοση και συνεργασία


Σαν τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση που είμαστε, δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις – με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους. Θέλουμε να ανταλλάσσουμε ιδέες και να μοιραζόμαστε σκέψεις και εμπειρίες. Αξιόπιστα και βιώσιμα.


More
Εμφάνιση 1 - 7 από 7 προϊόντα
Εμφάνιση 1 - 7 από 7 προϊόντα

Recently Viewed

Κανένα προϊόν

Menu

Σύγκριση 0