Μεταλλικά Κουρτινόξυλα

Κορυφαιες πωλησεις

Specials

Πόμολο παιδικό Μέσι

€ 1.50 € 2.00
Limited special offer
Γωνία Σπαστή Βαρέος Τύπου No 305

€ 14.90 € 18.90
Limited special offer

Μεταλλικά Κουρτινόξυλα 

 • Φ25
  Φ25

  Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα διαμέτρου 25mm, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  

 • Φ35
  Φ35

  Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα διαμέτρου 35mm, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  

 • Οικονομική Σειρά
  Οικονομική Σειρά

  Οικονομικά Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  Κουρτινόξυλα μεταλλικά σε προσφορά.

 • Πτυσσόμενα
  Πτυσσόμενα

  Πτυσσόμενα Οικονομικά Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  Κουρτινόξυλα μεταλλικά σε προσφορά.

 • Φ12 - Φ16
  Φ12 - Φ16

  Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα διαμέτρου φ12-φ16mm, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  

 • Φ20
  Φ20

  Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα διαμέτρου 20mm, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  

 • Φ30
  Φ30

  Κουρτινόξυλα μεταλλικά με σωλήνα διαμέτρου 30mm, κομπλέ με άκρα, στηρίγματα και κρίκους. Σε όλες τις κουρτινόβεργες μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομος για να κρεμάσετε δεύτερη κουρτίνα. Κουρτινόξυλα inox με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. Σε πολλούς χρωματισμούς νίκελ, χρυσό, αντικέ, μαύρο.  

ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 16 από 108 προϊόντα
Εμφάνιση 1 - 16 από 108 προϊόντα

Recently Viewed

Κανένα προϊόν

Menu

Σύγκριση 0