Κουρτινόξυλα

Κορυφαιες πωλησεις

Specials

Πόμολο παιδικό Μέσι

€ 1.50 € 2.00
Limited special offer
Γωνία Σπαστή Βαρέος Τύπου No 305

€ 14.90 € 18.90
Limited special offer

Κουρτινόξυλα 

 • Μεταλλικά Κουρτινόξυλα
  Μεταλλικά Κουρτινόξυλα

  Κουρτινόξυλα Μεταλλικά, Οικονομικά Πτυσσόμενα με Άκρα Κομπλέ που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό! Δίνουν μία δροσερή, μοντέρνα εμφάνιση και θα ταιριάξουν εξαιρετικά σε οποιοδήποτε μοντέρνο, κομψό σπίτι ή διαμέρισμα. Σωλήνες διαμέτρου 25mm - 20mm - 30mm - 35mm- 12mm - 13mm- 16mm- 19mm κατασκευασμένες από άριστης ποιότητας υλικό που δεν σκουριάζουν και δεν λυγίζουν.! Κρίκοι μεταλλικοί με εσωτερική πλαστική επιφάνεια για τη προστασία του σωλήνα και την τέλεια κύλιση!! Στηρίγματα βαρέως τύπου που μπορούν να κρατήσουν τη κουρτινόβεργα σταθερά στη θέση της, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση! Η κουρτινόβεργα είναι ζωτικό στοιχείο στη διακόσμηση, είναι το απαραίτητο "στολίδι" του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας σας. Σας ενημερώνουμε πως στο BuyforHome θα βρείτε κουρτινόβεργες σε πολλά μεγέθη, σχέδια, χρώματα, στυλ και τιμές. Δυνατότητα δεύτερης βέργας ή οβάλ σιδηρόδρομου. Κουρτινόξυλα οικονομικά. Με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski. 

 • Σφυρήλατα Κουρτινόξυλα
  Σφυρήλατα Κουρτινόξυλα

  Κλασικά παραδοσιακά και μοντέρνα Σιδερένια κουρτινόξυλα με Άκρα, βελτιώνοντας την ομορφιά του δωματίου σας! Για να δημιουργήσετε μια πολυτελή, κλασική αφή σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα ταιριάξει εξαιρετικά σε οποιοδήποτε κλασικό, κομψό σπίτι ή διαμέρισμα. Σωλήνα διαμέτρου 26mm, 20mm, 30mm, 35mm κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας σίδερο που δεν σκουριάζει και δεν λυγίζει! Κρίκοι σιδερένιοι με εσωτερική πλαστική επιφάνεια για τη προστασία του σωλήνα και την τέλεια κύλιση!!  Στηρίγματα βαρέως τύπου που μπορούν να κρατήσουν τη κουρτινόβεργα σταθερά στη θέση της, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση! Άκρα σε πολλά σχέδια και σχήματα. Χρωματισμοί σφυρήλατοι, παστέλ, πατίνες, δίχρωμα. Η κουρτινόβεργα είναι ζωτικό στοιχείο στη διακόσμηση, είναι το απαραίτητο "στολίδι" του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας σας. Σας ενημερώνουμε πως στο Buyforhome θα βρείτε κουρτινόβεργες σε πολλά μεγέθη, σχέδια, χρώματα, στυλ και τιμές.

 • Παιδικά Κουρτινόξυλα
  Παιδικά Κουρτινόξυλα

  Παιδικά κουρτινόξυλα! Παιδικά Σταθερά κουρτινόξυλα με Άκρα φιγούρες υπερηρώων (μπομπ σφουγγαράκης, πάτρικ αστερίας, ντόρα μικρή εξερευνήτρια, σούπερμαν, σπάιντερμαν, φραουλίτσα, πριγκίπισσες, σταχτοπούτα, πεντάμορφη, έλσα, φρόζεν, μακουίν, αστερίξ, μύκι μάους κτλ) με εξαιρετικά λεπτομερή σχεδιασμό, θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό!  Δίνουν μία δροσερή, μοντέρνα εμφάνιση και θα ταιριάξουν εξαιρετικά σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο. Σωλήνα διαμέτρου 25mm, 30mm  κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας υλικό που δεν σκουριάζει και δεν λυγίζει! Κρίκοι μεταλλικοί με εσωτερική πλαστική επιφάνεια για τη προστασία του σωλήνα και την τέλεια κύλιση!! Στηρίγματα βαρέως τύπου που μπορούν να κρατήσουν τη κουρτινόβεργα σταθερά στη θέση της, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση! Παιδικά μεταλλικά, σιδερένια κουρτινόξυλα, σε χρώματα inox, αντικέ, ροζ, μπλε, ραφ, βεραμάν, πράσινο και πολλά ακόμη! Η κουρτινόβεργα είναι ζωτικό στοιχείο στη διακόσμηση, είναι το απαραίτητο "στολίδι" του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας σας. Με τα παιδικά κουρτινόξυλα του BuyForHome δώστε χρώμα - ντεκόρ - θέμα στο παιδικό δωμάτιο! Σας ενημερώνουμε πως στο Buyforhome.gr θα βρείτε κουρτινόβεργες σε πολλά μεγέθη, σχέδια, χρώματα, στυλ και τιμές.

 • Βιομηχανικό
  Βιομηχανικό

  Βιομηχανικό σχέδιο κουρτινόβεργας κουρτινόξυλου industrial domus

 • Μετόπες
  Μετόπες

  Κουρτινόξυλο Μετόπη με Ξύλινη Κορνίζα ή κορνίζα αλουμινίου με κλασικό και με μοντέρνο design και με εξαιρετικά λεπτομερή σχεδιασμό, θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό! Για να δημιουργήσετε μια πολυτελή, κλασική αφή σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα ταιριάξει εξαιρετικά σε οποιοδήποτε κλασικό, κομψό σπίτι ή διαμέρισμα. Οι μετόπες έχουν διπλό σιδηρόδρομο αλουμινίου. Μπορεί να προστεθεί τριπλός σιδηρόδρομος για κρέμασμα περισσότερων κουρτινών, σιδηρόδρομος ανέβα-κατέβα για εύκολο κρέμασμα και ξεκρέμασμα, σιδηρόδρομος αυλαία για αυτόματη κίνηση της κουρτίνας! Μετόπες κλασικές για αρχοντικά και παραδοσιακά σπίτια. Το κουρτινόξυλο είναι ζωτικό στοιχείο στη διακόσμηση, είναι το απαραίτητο "στολίδι" του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας σας. Με τις Μετόπες του BuyForHome δώστε χρώμα - ντεκόρ - θέμα στο χώρο σας! Σας ενημερώνουμε πως στο Buyforhome.gr θα βρείτε Κουρτινόξυλα σε πολλά μεγέθη, σχέδια, χρώματα, στυλ και τιμές.

 • Ξύλινα Κουρτινόξυλα
  Ξύλινα Κουρτινόξυλα
 • Σιδηρόδρομοι
  Σιδηρόδρομοι

  Σιδηρόδρομοι Αλουμινίου και πλαστικοί! Οβάλ ή πλακέ για κρέμασμα κουρτίνας σε οροφή, τοίχο, μέσα από μετόπες ή ως δεύτεροι βοηθητικοί στις κουρτινοβεργές σας.Οι επιλογές σας για κουρτινόξυλο είναι πολλές, αφού πλέον ο κλασσικός σιδηρόδρομος δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Οι σιδηρόδρομοι με κορδόνι προσθέτουν τόσο στην ευκολία χειρισμού όσο και στην διατήρηση της καθαριότητας των κουρτινών αφού δεν είναι απαραίτητο το άγγιγμα της κουρτίνας. Οι διπλοί σιδηρόδρομοι επιτρέπουν την χρήση παράλληλα δύο κουρτινών, μίας λεπτής για τον διακριτικό φωτισμό του δωματίου και μίας πιο χοντρής για την σκίασή του.

  Με Τριπλό Σιδηρόδρομο. Θα μπορέσετε να κρεμάσετε τρεις κουρτίνες! Μίας λεπτής για τον διακριτικό φωτισμό του δωματίου, μίας πιο χοντρής για την σκίασή του και μίας διακοσμητικής για το πλάι! Δεν είναι απαραίτητη η επιλογή Θέση Χειριστηρίου.
  Αυτόματο Σιδηρόδρομο Μονό ΑΝΕΒΑ-ΚΑΤΕΒΑ. Καταργεί τη χρήση σκάλας αφού ο σιδηρόδρομος ανεβαίνει και κατεβαίνει για να κρεμάτε και να ξεκρεμάτε τη κουρτίνα σας με μία μόνο κίνηση! Απαραίτητη η επιλογή Θέση Χειριστηρίου.
  Αυτόματο Σιδηρόδρομο Διπλό ΑΝΕΒΑ-ΚΑΤΕΒΑ. Καταργεί τη χρήση σκάλας αφού ο σιδηρόδρομος ανεβαίνει και κατεβαίνει για να κρεμάτε και να ξεκρεμάτε τις κουρτίνες σας με μία μόνο κίνηση! Απαραίτητη η επιλογή Θέση Χειριστηρίου.
  Σιδηρόδρομος Κορδονάτος Μονός. Οι σιδηρόδρομοι με κορδόνι προσθέτουν τόσο στην ευκολία χειρισμού όσο και στην διατήρηση της καθαριότητας των κουρτινών αφού δεν είναι απαραίτητο το άγγιγμα της κουρτίνας. Στον συγκεκριμένο σιδηρόδρομο ο ένας δρόμος παραμένει κενός και ο δεύτερος περιέχει τον μηχανισμό. Απαραίτητη η επιλογή Θέση Χειριστηρίου.
  Σιδηρόδρομος Κορδονάτος Διπλός. Οι σιδηρόδρομοι με κορδόνι προσθέτουν τόσο στην ευκολία χειρισμού όσο και στην διατήρηση της καθαριότητας των κουρτινών αφού δεν είναι απαραίτητο το άγγιγμα της κουρτίνας. Στον συγκεκριμένο σιδηρόδρομο και οι δύο δρόμοι περιέχουν μηχανισμό. Απαραίτητη η επιλογή Θέση Χειριστηρίου.

 • Μηχανισμοί Ρόμαν
  Μηχανισμοί Ρόμαν

  Οι κουρτίνες ρόμαν (roman) είναι ένας από τους ποιο σύνθετους και ιδιαίτερους τύπους κουρτίνας. Ο μηχανισμός ανύψωσης κουρτινών με αναδίπλωση μαζί με το ύφασμα ονομάζεται διαφορετικά και κουρτίνα ''πακέτο''. Η διάταξη που συγκρατεί το ρόμαν διαθέτει μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα προς τα πάνω σχηματίζοντας όμορφες πιέτες. Είναι ένα ξεχωριστό στυλ διακόσμησης, εξαρτώμενο απόλυτα από το είδος του υφάσματος και το σχέδιο επιλογής, αλλά κυρίως από την ποιότητα κατασκευής. Οι «Ρωμαϊκές περσίδες» συνιστούν  έναν από τα παλαιότερους τρόπους κάλυψης των παραθύρων με καταγωγή που φθάνει στην Αρχαία Ρώμη απ’ όπου και προέρχεται η ονομασία τους. Σήμερα τα ρόμαν βιώνουν μια πραγματική έκρηξη στη δημοτικότητα τους. Φωτογραφίες τους συναντάμε πλέον σε κάθε περιοδικό αφιερωμένο στην εσωτερική διακόσμηση. Οι λάτρεις του κομψού εσωτερικού ντιζάιν προτιμούν όλο και περισσότερο το ρόμαν όχι μόνο για το σπίτι , αλλά και για το γραφείο, το εστιατόριο ή την καφετέρια αφού ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο, τόσο κλασικό όσο και μοντέρνο .

 • Μπριζ - Μπριζ
  Μπριζ - Μπριζ
 • Αμπράζ - Μαγνήτες
  Αμπράζ - Μαγνήτες
 • Αξεσουάρ κουρτινόξυλων
  Αξεσουάρ κουρτινόξυλων

Recently Viewed

Κανένα προϊόν

Menu

Σύγκριση 0