Welcome

Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum

61,90 €
Διαστάσεις
Χρωματισμός
  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Ανθρακί
  • Inox
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

BLUM Συρτάρι LEGRABOX Μεταλλικά Διπλά Πλαϊνά και Οδηγούς με Φρένο. Χρώμα: Ανθρακί, Λευκό, Μαύρο, Inox. M 90.5mm x 50cm, K 128.5mm x 50cm, C 177mm x 50cm, F 241mm x 50cm.

 Παράδοση από 1 έως 4 εργ. ήμερες 

Διαβάστε περισσότεραΔείξτε λιγότερα
Κωδικός:
201986-inox-905mm-x-50cm
Εταιρεία:
Σύγκριση0
λίστα επιθυμίας
Περιγραφή

LEGRABOX

Ζήστε την κομψότητα

Υπάρχει άραγε το τέλειο συρτάρι; Απαλλαγμένο από οτιδήποτε οικείο, εστιασμένο στις αρχές που επιδιώκει και ταυτόχρονα ασυναγώνιστο όσον αφορά την απόδοση. Γραμμικό. Απλό. Λεπτό. Αυτό είναι το LEGRABOX: ζήστε την κομψότητα. Το σύστημα box εντυπωσιάζει με το αδρό του περίγραμμα, τον παράλληλο σχεδιασμό των πλαϊνών των συρταριών και τις γραμμές έντασης ως κεντρικό στοιχείο σχεδιασμού.

Λεπτός σχεδιασμός

Τα πλαϊνά των συρταριών είναι ευθεία (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) και εντυπωσιακά λεπτά (μόλις 12,8 mm). Έτσι συνδυάζονται καλαίσθητα με όλα τα έπιπλα. Τα επιμέρους εξαρτήματα είναι συνδυασμένα τέλεια, δημιουργώντας αρμονικές μεταβάσεις μέσα και έξω.

Η γκάμα μας με μία ματιά

Η σειρά LEGRABOX καλύπτει τόσο ευρύ φάσμα, όσο και η ίδια η έννοια της κατοικίας. Τα συρτάρια, τα εσωτερικά συρτάρια, τα καλάθια με ψηλή μετώπη και τα εσωτερικά καλάθια μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα χρώματα, ύψη, ονομαστικά μήκη και κατηγορίες φέρουσας ικανότητας.

Γκάμα χρωμάτων

Το LEGRABOX διατίθεται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και υλικών για κάθε γούστο. Για μια ξεχωριστή όψη, μπορείτε να διαλέξετε το ανοξείδωτο ατσάλι με προστασία κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ένα ματ φινίρισμα ατσαλιού.

Εξατομικευμένο branding

Το branding αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού του LEGRABOX, ενώ είναι δυνατή και η εκτύπωση της επωνυμίας σας.

Τεχνολογία που εμπνέει

Το κουτί LEGRABOX είναι ένα νέo σύστημα οδηγών που αναπτύχθηκε για να συνδυάσει τον απλό σχεδιασμό με χαρακτηριστικά εξαιρετικά ομαλής κίνησης. Η ποιότητα στην κίνηση γίνεται αισθητή από τη στιγμή που ανοίγετε το συρτάρι.

Μεγάλη φέρουσα ικανότητα ακόμη και με γεμάτο συρτάρι

Το LEGRABOX έχει εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και όταν είναι εντελώς ανοιχτό και βαριά φορτωμένο. Ακόμη και τα πολύ φαρδιά και βαριά καλάθια κινούνται ομαλά χάρη στη μεγάλη δυναμική φέρουσα ικανότητα των 40 και 70 kg.

Σταθερότητα για ψηλές μετώπες

Οι ψηλές μετώπες καθίστανται ολοένα και πιο δημοφιλείς ως στοιχείο σχεδιασμού. Το LEGRABOX ακολουθεί αυτήν την τάση με έναν νέο τύπο ρυθμιστή μετώπης που εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο συρταριών και καλαθιών.

Επιλογές σχεδιασμού

Εκτός από το LEGRABOX pure με ματ, μεταλλικά φινιρίσματα, η σχεδιαστική εκδοχή του LEGRABOX free καθιστά δυνατή την προσαρμογή των καλαθιών με ψηλή μετώπη ύψους C σε εξατομικευμένους σχεδιασμούς. Γυαλί, ξύλο, δέρμα ή πέτρα - μεγάλα στοιχεία σχεδιασμού δημιουργούν ξεχωριστά τονισμένα σημεία.

BLUMOTION S – Μία λύση για τρεις τεχνολογίες

Το νέο BLUMOTION S για LEGRABOX και MOVENTO σας προσφέρει την ευελιξία εφαρμογής τριών διαφορετικών τεχνολογιών κίνησης με έναν μόνο οδηγό. Και εξασφαλίζετε το άψογο αθόρυβο κλείσιμο του BLUMOTION.

Βραβεία

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των εξαρτημάτων μας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς. Πολυάριθμα βραβεία αποδεικνύουν την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Κουτί

Το κουτί LEGRABOX χρειάζεται μικρή δύναμη για το άνοιγμα, από το πρώτο κιόλας χιλιοστό. Το προφίλ συρταριού και το βαγονέτο είναι καλά συγχρονισμένα, εξασφαλίζοντας ομαλή μετάβαση σε μια εξαιρετικά ελαφριά κίνηση για τις κατηγορίες φέρουσας ικανότητας 40 και 70 kg.

Εύκολη συναρμολόγηση και εγκατάσταση

Το LEGRABOX ξεχωρίζει για την ευχρηστία του. Αυτό προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε θέματα συναρμολόγησης, προσαρμογής και αφαίρεσης.

Συναρμολόγηση, προσαρμογή και αφαίρεση

Γρήγορη και ασφαλής συναρμολόγηση της μετώπης

Τοποθετήστε τη μετώπη στη θέση συγκράτησης και απλώς κουμπώστε (εύκολη σύνδεση ακόμη και αν το καλάθι είναι ήδη τοποθετημένο).

Τρισδιάστατη ρύθμιση

Με την ακριβή ρύθμιση του ύψους, των πλευρών και της κλίσης επιτυγχάνεται καλαίσθητη ευθυγράμμιση του κενού.

Εύκολη αφαίρεση μετώπης

Οι μετώπες με μεγάλο πλάτος και βάρος μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από ένα μόνο άτομο χάρη στη θέση συγκράτησης.

M 90.5mm x 50cm
BuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum 90.5mm x 50cmBuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum 90.5mm x 50cm 
K 128.5mm x 50cm
BuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum K 128.5mm x 50cmBuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum K 128.5mm x 50cm 
C 177mm x 50cm
BuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum 177mm x 50cmBuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm Blum 177mm x 50cm 
F 241mm x 50cm
BuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm BLUM 241mm x 50cmBuyforHome.gr Μηχανισμός Συρταριού LEGRABOX 50cm BLUM 241mm x 50cm 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

Διαβάστε περισσότεραΔείξτε λιγότερα
Λεπτομέρειες προϊόντος
201986-inox-905mm-x-50cm
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
Αποστολή & Πληροφορίες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Εσωτερικό Συρμάτινο Συρτάρι με Τηλεσκοπικούς Οδηγούς. Χρώμα: Inox. Διαστάσεις: Για κουτί (ερμάριο) 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm και 60cm x Y121mm x B49cm  Παράδοση από 1 έως 5 εργ. ήμερες 
Titus
Ανεξάρτητο Φρένο Titusoft WD για Απλό Οδηγό Ροδάκι ξύλινων συρταριών, σε Γκρι χρώμα. 1 τεμάχιο  Παράδοση από 1 έως 4 εργ. ήμερες 

Menu

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Συνδεθείτε